Gebruik dit overzicht van educatieve programma's voor jouw kwetsbare doelgroepen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
Bnetwerk logo
Bibliotheek en basisvaardigheden
Het Trefpunt leermiddelen is live!
oktober 2021
Uitgelicht: DigiVitaler
Veel biblio­theken werken aan infor­matie- en digi­tale vaar­dig­heden rond zorg en gezond­heid. Zoek je een geschikt leer­middel? Bekijk dan DigiVitaler, het les­programma over digi­tale zorg.

Veel mensen hebben moeite om de ont­wik­ke­lingen bij te benen. DigiVitaler helpt hen op weg: zij maken kennis met digi­tale zorg en oefenen om dit zelf te gebruiken.
  DigiVitaler in het Trefpunt
 
Uitgelicht:
SpreekTaal 3
SpreekTaal 3 is een leer­middel voor taal­coaching: thema's om met anders­taligen infor­mele gesprek­ken te voeren en 'taal­kilo­meters' te maken. Vrij­wil­ligers en taal­maatjes kunnen SpreekTaal 3 gebruiken.
 
SpreekTaal is laag­drempelig, leer­zaam en leuk. Je kunt het een-op-een gebruiken of in kleine groepen. De thema's gaan over de dage­lijkse prak­tijk van de deel­nemers.
  SpreekTaal 3 in het Trefpunt