Verras Libelle- en Margriet-lezers in jouw bibliotheek
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
Bnetwerk logo

Bibliotheek en basisvaardigheden
november 2021
Nieuw in Trefpunt leermiddelen
NOS Nieuws van de Week is een journaal in makkelijke taal. Het behandelt sinds 3 november wekelijks in 10 minuten 3 nieuwsonderwerpen.
Het journaal is geschikt voor NT1 én NT2.
  Zie NOS Nieuws van de Week
 
Meld je aanbod op Slimme Zorg Estafette
Van 27 januari t/m 25 februari 2022 loopt de Slimme Zorg Estafette. Zorg­verleners, aan­bieders én gebruikers ontmoeten elkaar rondom slimme zorg en zorg­innovaties: een uit­gelezen kans om de biblio­theek te presen­teren als partner op het gebied van gezond­heid en (digitale) zorg. Laat je zien tijdens dit evenement!
  Meld jouw activiteit aan
 
Nieuw: handreiking Oefenen.nl
Deze hand­reiking vertelt in 7 tips hoe je Oefenen.nl succes­vol toe­past in de praktijk. Weet bij­voor­beeld dat de KB een onbeperkt aantal accounts heeft in­gekocht, die je kunt gebruiken. Je hoeft ze niet meer te ont­koppelen. De hand­reiking is gebaseerd op gesprek­ken met maar liefst 20 biblio­theken.
  Maak jouw aanpak succesvol
 
Video: samenwerking bibliotheek en sociaal werkbedrijf Alkmaar
De Bibliotheek Kennemerwaard werkt samen met sociaal werk­bedrijf WNK aan taal- en digitale vaardig­heden van werk­nemers. Behalve een cursus op hun eigen locatie kregen de WNK-mede­werkers een rond­leiding vol suggesties door de biblio­theek.
  Bekijk de video