En: Heb jij je al aangemeld voor Oud(er) gedaan, jong geleerd?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
Bnetwerk logo

Bibliotheek en basisvaardigheden
juni 2022
Belastingdienst en Toeslagen

Eind dit jaar loopt het convenant met de Belastingdienst af. Op dit moment loopt het overleg met Belastingdienst en Toeslagen over het vervolg na 2022. Zodra er meer bekend is, volgt informatie via Bnetwerk en deze nieuwsbrief.

Heb je nu al vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Lisenka Akse.

 
Certificering DigiTaalhuizen
Op 24 mei is het rapport Kwaliteit en toekomst­bestendig­heid Taalhuizen over­handigd aan Suzanne Hafidi van het ministerie van OCW. Dit onder­zoek biedt een eerste inzicht in de sterkten en ontwikkel­punten van de taal­huizen bij de aanpak van laag­geletterd­heid. Het werd uit­gevoerd door CBCT.
  Lees het rapport
 
Vernieuwing G!DS
De VOB organi­seert een net­werk­bijeen­komst over de ver­nieuwing van de data­base G!DS. Je krijgt een update over de voort­gang. Ook worden de input en bevin­dingen getoetst, die bij biblio­theken en POI’s zijn opgehaald. De vervolg­stappen komen ook aan de orde. Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie.
  Meld je nu aan