En: Maak kennis met 2 nieuwe managers bij Basisvaardigheden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
Bnetwerk logo
 
Bibliotheek en basisvaardigheden
september 2022
Fieldlab online toegangsplatform
Het project Online leerplatform is gestart. Hiermee willen we kwetsbare groepen ondersteunen, met het ontsluiten van digitale educatieve content, waaronder de leermiddelen die zijn ingekocht voor alle bibliotheken. We zoeken een manier om het materiaal gemakkelijk en eenduidig toegankelijk te maken.
  Bekijk het project
 
Convenant Belasting­dienst­ en Toeslagen
2022 is het laatste jaar van het huidige convenant met de Belastingdienst. Begin oktober vindt bestuurlijk overleg plaats over het vervolg. De VOB is hierbij ook betrokken. Na het overleg volgt meer informatie over de samenwerking vanaf 2023.

Denk je ook aan het invullen van de Bibliotheekmonitor Belastingdienst?
 
Nieuwe foto's Basisvaardigheden
Zoek je foto's voor de communicatie over het aanbod rond basis­vaardig­heden van jouw bibliotheek? In de portal Landelijke huisstijl vind je een nieuw mapje met 20 foto's die je hier­voor kunt gebruiken. Het gaat om een mix van doel­groepen, leeftijden en activiteiten.
  Gebruik de foto's
 
Denk je mee over de nieuwsbrief?
Bibliotheken doen steeds meer rond basis­vaardig­heden, denk aan thema's als Gezondheid en Werk & Inkomen. De Nieuwsbrief Bibliotheek en basis­vaardig­heden is mee­gegroeid. Dat roept de vraag op hoe we de nieuwsbrief leesbaar houden. Wil je meedenken over het antwoord? Graag!
  Meld je aan en denk mee