En: Jaaraanbod JobOn rond Werk & Inkomen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lees online
Bnetwerk logo
 
Basisvaardigheden en digitale inclusie
februari 2024
Digitaal meedoen
(Vragen aan het IDO, anders dan over digitale overheid)
Net als in 2023 is er in 2024 een Tijdelijk Noodfonds Energie. Aanvragen voor dit fonds kan alleen digitaal. Je kunt hierover in het IDO vragen verwachten. De betrokken partijen bieden ondersteuning. 
  Bekijk de info en hulp-opties
 
Gids werving nieuwe NT2-doelgroepen
Bij het ITTA verscheen: Van onbekend naar vertrouwd: een praktische gids met suggesties, ervaringen en tips om nieuwe NT2-doelgroepen te werven. Met 2 tipkaarten (los te printen): een om goede gesprekken te voeren en een voor cultuursensitief werken. 
  Download de praktische gids
 
Intentie­ver­klaring digitale zorg Drenthe
Dokter Drenthe, Biblio­net Drenthe en de biblio­theek­organi­saties in Drenthe tekenen op 15 februari een intentie­verklaring om samen te werken aan een digitaal vaar­diger en gezonder Drenthe.
Huis­artsen kunnen ‘warm’ door­verwijzen naar de biblio­theek via VIPLive, een digi­taal plat­form voor zorg­verleners. 
  Bekijk wat dit kan betekenen
 
Programmamanager Georges Elissen
Per 1 december 2023 is Georges Elissen gestart als algemeen programma­manager bij SPN. Hij is de opvolger van Agmar van Rijn. 

Op Bnetwerk stelt hij zich kort voor. 
  Maak kennis met Georges